クリスマスリースを作ろう、なーんてこじゃれた事を考えて山へ材料集めにでかけました。その帰りにふと目にした人だかり。におう、におうよ!
「いまから牡蛎焼くからよかったらくればー?」
ぴろしさんちの家の前で焼き牡蛎大会が行われるところでした。ちょうどさっき佐島の漁港でいい帆立貝を仕入れたので持っていきます!
ぶりーん。
能登産の牡蛎を一斗缶分。塩豚ひとかたまり。レモンで漬け込んだオーストラリア産牛ステーキが何枚も。焼き係と称して食べ係となっていたことはみんなには内緒です。
さすがタウリン1000mg!気がついたら日本酒の四合瓶をひとりで空けてしまいました。驚いた。
Wow, this is in every respect what I neeedd to know.
Wow, this is in every respect what I neeedd to know.
Wow, this is in every respect what I neeedd to know.
dCjwnp I think other website proprietors should take this website as an model, very clean and great user genial style and design, let alone the content. You're an expert in this topic!
3cSqIP My brother suggested I may like this blog. He was totally right. This put up truly made my day. You cann't consider just how so much time I had spent for this info! Thanks!
the comments appР Вµar as if they are coming fr?m brain
dOBcK6 I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Carry on the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it'll improve the value of my site :)